siemensgamesa portada

A la vista del gràfic podem comprovar com el nivell dels 11,26 euros ha actuat com a suport, al cèntim, en nombroses ocasions.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 176,70 DKK
  • 0,23%

Siemens Gamesa és de tot menys un valor predictible. No és un títol fàcil, ja que la seva volatilitat és tan alta que en moltes ocasions no té res a veure el que succeeix durant la primera part de la sessió amb el tancament. I els moviments són sempre molt amplis. Dit això, el que tenim davant és un suport molt clar als 11,25-11,26 euros: que són els mínims de mitjans de desembre, de febrer i de la primera sessió de juliol. I els nivells de sobrevenda diaris i setmanals llancen lectures extremes no vistes en molt de temps.

Tot això deixa la porta oberta a la possibilitat d'intentar-ho pel costat llarg (o alcista) amb una condició, que sota cap concepte tanqui per sota del suport al qual hem fet referència. És cert que el lògic seria apostar per un important rebot que el podria portar perfectament a la zona dels 12,5-13 euros. Però com que ja sabem com les gasta aquest títol anem a col·locar l’ordre de prou pèrdues a preus de tancament per sota de l'important suport horitzontal dels 11,25-11,26 euros. El fet que el preu cotitzi relativament a prop de l’ordre de prou pèrdues és el que fa que l'equació rendibilitat-risc sigui d'allò més interessant.

Gràfic diari de Siemens Gamesa

El suport es troba als 11,25-11,26 euros

contador