gamesa

Siemens Gamesa va llançar aquest dijous a la tarda un nou avís de revisió de resultats després d'anticipar un EBIT negatiu de 289 milions d'euros al primer trimestre del 2022. Ha tornat a retallar encara més la seva previsió de marge de beneficis a causa de les actuals condicions de mercat.

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
15.30
S2
20.70
R1
24.10
R2
24.10
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Segons un comunicat de l'empresa, remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), les raons darrere d'aquestes importants pèrdues es troben al retard en l'execució de projectes, l'augment de costos, els canvis de producció i disseny en el seu aerogenerador insígnia 5x i les tensions relacionades amb la crisi de subministraments.

Després de pràcticament 15 minuts en subhasta de preobertura els títols de Siemens Gamesa s'han despertat amb caigudes superiors al 10%, col·locant-se relativament a prop de la potencial zona de suport que li confereix la base de l'impecable canal baixista pel qual es desplaça el valor des de fa aproximadament un any. La base passa actualment per l'entorn dels 15,30 euros. O dit d'una altra manera, si cal llançar-se a la piscina en aquest valor per a 'trading', l'ideal seria fer-ho als nivells de preu més propers possibles a la base del canal. No cal dir que l'imponent buit alcista d'aquest divendres passa a convertir-se automàticament en resistència.

sgre210122
Gràfic diari de Siemens Gamesa (SGRE)

Noticias relacionadas

contador