ricardo curras consejero delegado de grupo dia 1
DIA

L'anàlisi tècnica és una eina molt potent, però no infal·lible. I si ens creiem la figura setmanal que tenim davant, el risc d'importants caigudes addicionals és un fet.

  • 15,92€
  • 1,43%

Dia

  • 0,01€
  • 1,57%

Durant la sessió de dijous passat després d'anunciar els seus comptes el títol es deixava gairebé un 10% amb gairebé 17 milions de títols negociats. Divendres, al cèntim, almenys aconseguia respectar l'important suport que presenta als 3,33 euros, els mínims anuals que va marcar a finals de març. Del qual es dedueix que mentre el preu no perfori aquest suport, en tancaments, hi ha la possibilitat que el subjacent intenti construir, almenys a curt termini, un rebot cap a la zona de resistència dels 3,50 -3,55 euros (50% de la gran espelma baixista de dijous) i per sobre, fins i tot, la resistència que presenta en el buit baixista dels 3,71 euros.

Ara bé, la perforació dels mínims de la setmana passada que coincideix amb els mínims anuals, serien un nou i més que preocupant senyal de debilitat ja que, un cop més, el preu estaria donant continuïtat a l’impecable successió de màxims i mínims decreixents des del passat estiu i així no es puja. És més, si ens creiem que la figura de volta setmanal en 'cap i espatlles' a la qual està donant forma el títol aquest podria acabar buscant durant les pròximes setmanes/mesos la zona dels 2,5 euros.

Gràfic setmanal de DIA

Noticias relacionadas

contador