building-blackrock-a-new-york-etats-unis

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior zona de suport.

Análisis Técnico
S1
670
S2
915
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base de canal ) i dues en la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta de canal (resistència). Haurem d'estar atents a la possible sortida del preu del canal, ja que si aquest acaba trencant la part alta, el normal és que la tendència alcista s'acceleri, recorrent com a mínim i a l'alça l'amplada de canal. De la mateixa manera, si el preu perfora la base de canal (suport) cal esperar una correcció que recorri també l'amplada de canal, com a mínim.

Aquest dijous Black Rock es confessa davant el mercat i ho fa en un moment en què la cotització està a màxims històrics i a zona de ningú. A mig camí entre la base i la part alta del canal alcista pel qual s'ha estat desplaçant el preu durant l'últim any. La base del canal, per definició suport, passa en aquest moment per la zona dels 725-730 dòlars i la part alta (resistència), pels aproximadament 915 dòlars.

black150421
Gràfic diari de BlackRock

contador