santander portada sucursal

Des que va començar 2019 pot dir-se que tenim als títols de l'entitat càntabra desplegant un lateral, amb suport en els 3,90 euros i resistència en els 4,60.

  • 4,86€
  • 2,39%

Santander s'ha confessat davant el mercat aquesta matinada i els seus títols han despertat amb pujades pròximes al 2%, deixant-nos un buit alcista, per definició suport, en els 3,99 euros. Aquest nivell de preus passa a ser ara el suport més immediat. Però com hem estat comentant en les últimes setmanes/mesos el suport clau en els títols de l'entitat càntabra es troben en el buit alcista dels 3,89 euros: el 'gap' alcista de la sessió del passat quatre de gener. Buit que s'ha emplenat en nombroses ocasions, però que no s'ha tancat o cosa que és el mateix anul·lada.

Del que es pot deduir facilment que, en la mesura en què no tinguem un tancament per sota dels 3,89 euros hi ha la possibilitat que el títol estigui tractant de reestructurar-se de nou a l'alça en termes de mitjà termini. Com a nivells de resistències més immediats, tenim el buit baixista dels 4,12 euros i sobre i de major rellevància l'últim màxim decreixent, en els 4,26 euros.

santander230719

Noticias relacionadas

contador