ep la presidenta de banco santander ana botin en la conferencia internacional de banca 2019
BANCO SANTANDER - Archivo
4,77€
  • 0,02€
  • 0,52%

Els títols de l'entitat càntabra es troben a només un 8% dels mínims de 2019 als 3,30 euros. És clau que aquest suport aguanti en tot moment.

Análisis Técnico
S1
3.30
S2
3.95
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els títols de Santander acaben de donar a conèixer els seus resultats, cosa que vol dir que cal apostar per fortes batzegades durant la sessió d'avui. L'última vegada que es va confessar davant el mercat el títol va caure amb força. Dit això, el preu es troba en aquest moment lluny de construir cap figura de volta. Més aviat tot el contrari. Hi ha la possibilitat que perfori l'important suport que presenta en els mínims de 2019 als 3,30 euros. És clau que aquest nivell de preus aguanti, ja que en no fer-ho no descartarem una nova fuetada baixista amb objectiu en la potencial zona de suport que presenta als aproximadament 2,85 euros (recta que uneix els mínims creixents de 2012 i 2016). Mentre que per dalt, pel costat de les resistències, tenim la directriu baixista que passa per l'entorn dels 3,90 euros. A més, tenim una altra resistència important a l'últim gran màxim decreixent: els 3,94 euros. És a dir, en resum, només per sobre dels quatre euros en preus de tancament començarem a mirar amb uns altres ulls aquest títol.

san2290120
Gràfic diari de Santander des de finals de 2018

D'antuvi, el títol s'allunya clarament de la zona de perill i pocs minuts després d'obrir el mercat l'acció es revalora per sobre del 4%. En tancar així, tindrem un important suport en el buit alcista d'aquest dimecres als 3,55 euros.

Noticias relacionadas

contador