ep la presidentabanco santander ana botin 20190403091302
BANCO SANTANDER - Archivo
4,77€
  • 0,04€
  • 0,92%

Des dels mínims de desembre podem veure com el preu s'està donant suport a una impecable directriu alcista de curt termini, de moment amb quatre punts de suport.

A la vista del gràfic diari de Santander podem veure la precisió amb la qual, des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, s'està movent el preu durant els últims temps. D'una banda hi ha la impecable directriu alcista que, dilatacions a part, uneix tots i cadascun dels mínims creixents des de finals de desembre. A més dels buits (gaps) que ens ha anat deixant el preu i que han estat omplerts en tots els casos.

Així, a principis de gener el títol va deixar un buit alcista als 3,94 euros (per definició suport) que es va emplenar, que no va tancar, posteriorment. I després d'omplir-lo el títol es va reestructurar de nou a l'alça. I durant les últimes setmanes hem tingut just el moviment contrari. El preu ens va deixar un buit baixista, per definició resistència, als 4,42-4,43 euros i aquí ha estat, just, on s'ha frenat la pujada. De la qual cosa es dedueix que tancant per sobre del buit baixista tindrem un nou senyal de fortalesa de curt termini, avantsala d'un atac a la resistència que presenta en els màxims anuals (4,5230). Per la qual cosa es pot dir que entre buits camina el joc.

santander090419
Gràfic diari de Santander des d'agost

Noticias relacionadas

contador