banco santander nueva imagen oficina
SANTANDER

El rebot que s'iniciava a principis de mes s'ha quedat en això, en un simple rebot. Els màxims i mínims decreixents continuen intactes i així no es puja.

  • 4,14€
  • 0,49%
  • 10,39€
  • -0,29%

Malgrat el rebot des de principis de juliol, del 8%, la tendència baixista des de finals de gener segueix aquí, intacta. De fet, una tendència a la baixa és aquella que es caracteritza per construir màxims i mínims decreixents i això és el que tenim en els títols de l'entitat càntabra. És més, a curt termini el preu sembla encaixat, al seu torn, dins d'un canal baixista, de manera que ha tocat la part alta d'aquest (resistència) i ara podria buscar la base (suport). Però abans cal veure si el suport que presenta en els mínims anuals (4,45 euros) es perfora o es respecta.

En aquest moment, l'equació rendibilitat-risc es fa més interessant pel costat llarg (o alcista), als diferents nivells de preu més propers possibles als mínims anuals amb prou pèrdues, en tancaments, per sota. De tota manera, per poder parlar d'un abans i un després en l'entitat càntabra li exigirem al títol que salti i tanqui per sobre dels 4,9 euros.

Gràfic diari de Banc Santander

contador