lantus-sanofi-intente-une-action-en-justice-aux-usa

Els títols del gegant farmacèutic presenten un aspecte d'allò més interessant. D'una banda i és el més important el preu s'està desplaçant dins d'un impecable canal alcista des de l'estiu. Moviment on les últimes correccions han trobat sòl, al tick, a la base del canal.

  • 91,43€
  • -0,21%

A més, el rebot s'ha produït gens més emplenar íntegrament el buit alcista dels 75,57 euros. Del que es pot deduir amb facilitat que l'estratègia no pot ser una altra que la d'intentar obrir llargs (preferiblement en correccions) i en els nivells de preu més propers a la base del canal, col·locant un stop de pèrdues i en preus de tancament per sota dels 75 euros. Sense descartar per això un rebot que li dirigeixi cap a la part superior del canal alcista, ara en els 82 euros.

A la fi d'octubre vam conèixer que la companyia farmacèutica francesa Sanofi va obtenir un benefici net atribuït de 2.274 milions d'euros en el tercer trimestre de 2018, la qual cosa equival a un increment del 45% en comparació del mateix període de l'any passat. La facturació neta de Sanofi va avançar un 3,7% entre juliol i setembre, fins a un total de 9.392 milions d'euros.

Per segments de negoci, la divisió de productes farmacèutics va incrementar les seves vendes en el tercer trimestre un 3,2%, fins als 6.210 milions d'euros, mentre que les vacunes van facturar un 8% més, fins als 2.069 milions d'euros. La millora engruixada del resultat net en comparació del repunt de la facturació es deu als atípics. Així, mentre que en el tercer trimestre de 2017 Sanofi va tenir un impacte negatiu de 147 milions d'euros de forma extraordinària, durant aquest exercici va comptabilitzar un ingrés de 576 milions d'euros.

sanofi grafico
Sanofi.

Noticias relacionadas

contador