ep san jose acometera las obrasreformahotel ritz 20190509203511
GRUPO SAN JOSÉ - Archivo
4,04€
  • 0,05€
  • 1,25%

Els mínims de la forta correcció d'aquest dimarts (6,10 €) coincideixen, al tick, amb la 'cresta' de l'impuls alcista previ, per definició suport.

Els títols de Grup San José van arribar a deixar-se un 15% durant la sessió d'aquest dilluns, i encara que van tancar amb importants caigudes ho feien lluny dels mínims de la sessió. Cal recordar que aquest és un títol molt estret, il·líquid, per al bo i per al dolent. Cosa que vol dir que gairebé qualsevol notícia el pot fer disparar-se o enfonsar-se amb facilitat. Dit això, les caigudes es produeixen després d'atacar (sense èxit) l'important zona de resistència que li confereix la part superior del canal alcista "de manual" pel qual s'està desplaçant des dels mínims d'octubre. És més, la caiguda ha trobat suport just a l'antiga resistència, ara suport, dels 6,09 euros.

Però és que tot i que busqués la base del canal, ara als 5,65 euros aquí no hauria passat res. Simplement, repetir la pauta dels últims temps: la de rebotar des de la base del canal i corregir quan toca la part alta.

sanjose220519
Gràfic diari de Grup San José des de l'estiu de 2017

contador