ep archivo   logo de banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

Les pujades des de finals del mes d'abril són de vertigen, tant que el títol acumula una pujada superior al 40% en poc més de dues setmanes. Cosa que l'apropa a la important zona de resistència dels 0,6664 euros.

  • 1,52€
  • 1,67%
Análisis Técnico
S1
0.42
S2
0.6664
R1
0.73
R2
0.73
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Just a finals d'abril dèiem allò que els títols de Sabadell només pensaven en el buit baixista setmanal dels 0,66 euros. Durant moltes setmanes, mesos diria jo, hem parlat llargament de la important resistència que el valor presentava en el buit baixista setmanal de març, als 0,6664 euros. De fet dèiem que ens recordava molt molt, amb cert retard, el gràfic d'IAG. Els títols de l'aerolínia tenen una fortíssima resistència en el buit baixista setmanal homòleg i de moment segueix sense ser capaç de tancar-lo. L'ha emplenat en diverses ocasions, però no l'ha tancat o, el que és el mateix, anul·lat.

Anem a veure com es comporta el preu davant una similar resistència, ja que l'experiència m'ha demostrat que en la gran majoria de les ocasions aquest tipus de buits s'omplen totalment/parcialment i després el preu es gira a la baixa, es pren un merescut descans. És estrany, encara que no impossible, que aquest es tanqui davant la primera ocasió que es presenta. Per sobre del buit baixista la següent zona de control la tenim en la directriu baixista: ara als aprox. 0,73 euros.

saba100521
Gràfic setmanal de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador