centre-de-recyclage-de-cartons-papier-et-plastique-a-paris

Si bé és cert que la tendència de fons del valor és impecablement alcista, hi ha un problema important anomenat liquiditat. El volum que es negocia cada dia és tan petit que és gairebé impossible entrar-hi i sortir-ne sense moure'l de manera important.

  • 1,44€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
1
S2
1.49
R1
1.91
R2
1.91
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Reno de Medici és un títol extremadament il·líquid, molt estret. I això fa que a l'hora d'entrar-hi i de sortir-ne és fàcil que moguem el preu gairebé nosaltres sols. La qual cosa provoca que si no sabem interpretar les posicions d'oferta i de demanda, la profunditat del mercat, puguem disparar o llençar la cotització amb pocs diners. Sincerament, un servidor no és amic d'aquest tipus de valors per aquesta raó.

No obstant això, l'aspecte tècnic és bo. Molt bo. Tenim impecables mínims i màxims creixents des de finals de 2013 i aquests al seu torn dins d'un canal alcista de llibre, de manual. A curt termini tenim un primer suport en els mínims de juliol (1,31) i com a resistència als màxims anuals als 1,49 euros. Però el més important és que no té resistències importants fins als màxims històrics que va aconseguir al febrer de 2001 als 1,91 euros. Tot fa pensar que més tard o més d'hora posi a prova aquesta zona de control.

rdme020821
Gràfic històric setmanal de Reno Medici

contador