ep archivo   letrero del grupo red electrica de espana en su sede de alcobendas
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Es diu que una acció o qualsevol altre actiu subjacent està en pujada lliure, o en màxims de tots els temps, quan el preu puja amb força i acaba vencent la resistència que té als màxims històrics.

  • 16,58€
  • -0,54%
Análisis Técnico
S1
17.35
S2
18.35
R1
18.60
R2
18.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des d'aquell moment es pot dir que el títol ja no té cap resistència, ja que no hi ha referències de preus de cap mena per dalt. Aquells valors que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables excepte les establertes pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus.

L'única peculiaritat del moment actual en els títols de Red Eléctrica és que des de fa un parell de mesos l'estructura alcista dels preus es troba encaixada dins un petit canal alcista de llibre, de manual. Es diria que aquest està dibuixat amb escaire i cartabó. I es pot dir poc més d'un valor que presenta una impecable tendència alcista en tots els terminis. No cal dir que estem davant d'un clar mantenir en cartera i mentre segueixi desplaçant-se dins del canal no tindrem el més mínim senyal de debilitat en el títol.

ree151121
Gràfic diari de Red Eléctrica

Noticias relacionadas

contador