ep emilio saracho durantejuntaaccionistaspopular
Emilio Saracho durant la junta d'accionistes de PopularMAXIMO GARCIA DE LA PAZ

Durant els últims anys hem vist Banc Popular rebotar amb força en nombroses ocasions per, setmanes després, desfer el caminat i construir nous mínims decreixents.

  • 0,32€
  • 0,00%
  • 4,57€
  • -3,74%
  • 1,78€
  • 2,65%

Per construir una tendència alcista el primer que ha de fer el preu és deixar de caure, o, el que és el mateix, deixar de construir màxims i mínims decreixents. Setmanes enrere, després d'un rebot superior al 40% en poques sessions i molts rumors de mercat, eren molts els inversors que volien veure l'inici d'un canvi de tendència. O almenys un sòl definitiu pel Banc Popular. Personalment, i com ja he comentat en moltes ocasions, no hi ha res com mirar un gràfic en espelmes setmanals, apartant-nos així del soroll, de la volatilitat diària dels preus. Doncs només així podrem veure amb més claredat on ens trobem.

I la veritat és que tot i la violència de l'últim ral·li, Banc Popular no ha fet res que no hagués fet abans. Durant els últims anys, hem assistit a forts rebots per, setmanes després, accelerar les caigudes i construir nous mínims decreixents. De manera que el que tenim davant no és més que una impecable successió de màxims i mínims decreixents de mig i de llarg termini. I així no es puja. Queda molta tela que tallar encara per poder parlar del final de la tendència baixista d'aquest títol i, sobretot, d'un canvi de la tendència baixista a alcista. Però el primer que ha de fer és deixar de caure, de construir màxims i mínims decreixents.

Gràfic setmanal - Banc Popular

Noticias relacionadas

contador