ep grifols
GRIFOLS - Archivo

En els últims temps hem conegut diverses notícies positives sobre la companyia que són cotitzades en un obrir i tancar d'ulls. Aquestes cotitzen amb importants pujades i una o dues sessions més tard el preu acaba desfent tot el caminat. De manera que tenim el valor en els mateixos nivells de preu que a mitjan febrer.

  • 8,38€
  • -3,26%
Análisis Técnico
S1
21.15
S2
23.42
R1
25.94
R2
25.94
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Últimament sembla que les bones notícies en Grifols duren en el mercat el que un caramel a la porta d'un col·legi, gairebé res. Han estat moltes les notícies en els últims temps que han provocat pujades puntuals per a poc després perdre tot el guanyat i fins i tot aprofundir en les caigudes. I dins d'aquest erràtic moviment lateral dels últims temps l'única cosa que està quedant més o menys clar és que existeix una important zona de resistència en el rang dels 25,64 euros (màxims de gener) i els 25,94 euros (màxims de juny). Del que es dedueix que només per sobre dels 26 euros, amb folgança i en preus de tancament (si és setmanal millor que millor) podrem parlar d'un abans i un després en el títol.

És a dir, avui dia només podem parlar de figura de tornada en la companyia fabricadora d'hemoderivats quan el preu confirmi per sobre dels 26 euros. Mentrestant no tindrem res de res. Simples bandades a l'alça i a la baixa dins d'un erràtic moviment lateral en el millor dels casos. Per baix, pel costat dels suports, el més immediat el tenim molt a la vora: els mínims de juny en els 21,40 euros.

grf060721
Gráfico diario de Grifols

Noticias relacionadas

contador