gafas

Les eleccions del cap de setmana vinent i el referèndum que se celebrarà avui dijous al Regne Unit en el qual els britànics decidiran si volen seguir a la Unió Europea han revolucionat els mercats. Els buits a l'alça i a la baixa són habituals i el petit inversor veu com resulta pràcticament impossible obtenir beneficis en aquest mercat tan volàtil. Hem fet una selecció de quatre valors que estan fora de l'IBEX-35 i que ens podrien fer passar aquests dies amb un punt més de tranquil·litat.

Tubacex és un dels valors del continu que hauríem de tenir molt present les properes sessions. Els últims mesos el valor ha millorat substancialment la seva sèrie de preus en aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. La companyia torna a cotitzar per sobre d'aquesta mitjana després d'un any i mig. La millora en els nivells d'acumulació ens fa sospesar la possibilitat d'una presa de posicions les properes sessions. La resistència clau es troba en els 2,39 euros. Estarem molt pendents de l'aparició d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens faria posicionar-nos en el valor i és que no seria desgavellat que acabéssim veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 3 euros.


Faes és un altre dels valors a tenir en compte les properes sessions. La companyia ofereix un impecable aspecte tècnic després d'aconseguir perforar, les últimes sessions, la part alta de la banda lateral en la qual es venia movent al llarg de bona part de l'any. Les caigudes de començaments del mes de juny no han espatllat la seva sèrie de preus sinó més aviat ens estan donant un nou punt d'entrada amb menys riscos. la companyia es troba donant forma a un descens i sembla que podria continuar amb les pujades, els propers mesos, fins al nivell dels 4 euros.


Lingotes Especiales és un altre dels valors que no hauríem de perdre de vista. La companyia manté un impecable aspecte tècnic a mitjà i llarg termini si bé en el curt termini s'està prenent un respir, cosa que sens dubte hauríem d'aprofitar. La resistència clau es troba en els 14,08 euros (màxims històrics). Un tancament per sobre d'aquests preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència en el seu camí. Creiem que entraria dins de la normalitat que acabéssim veient els 16 euros els propers mesos.


L'últim d'aquests quatre valors fora de l'IBEX-35 és Azkoyen. La companyia ofereix un aspecte tècnic molt semblant al de Faes. Després d'una fuita alcista estem veient com ha construït un descens als 2,8 euros. En aquests preus han tornat les compres, per la qual cosa creiem que és un bon punt per tornar a posicionar-nos en el valor. Sembla molt probable la continuació de les pujades fins als màxims dels últims anys que aconseguís en els 3,17 euros. Si els superés, aspecte bastant probable, el més normal és que tornéssim a veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,50 euros.

contador