graficos bolsa

A la vista del gràfic setmanal de l'IBEX-35 podem veure com els nivells aconseguits durant la sessió d'aquest dilluns són una potencial zona de resistència a prendre's molt de debò.

I és que el rang de preus comprès entre els 9.100-9.230 punts coincideix amb el que seria la “línia clavicular” de la pauta correctiva en “cap i espatlles” que quedava confirmada al llarg de la primera setmana de l'any. Dit d'una altra manera, la zona que al seu moment va actuar com a suport podria ara funcionar com a resistència (això és el que coneixem com un descens). D'alguna manera, i no és més que una opinió personal, la clau del rebot està més en el buit a la baixa setmanal dels 9.545 punts que no pas en els nivells de resistència actuals.


Per què? Molt senzill. Perquè la caixa de Pandora es va obrir amb un buit a la baixa setmanal al llarg de la primera setmana de l'any, en els 9.545 punts. Per tant, tancar aquest buit seria com esborrar d'un cop de ploma totes les males notícies recollides pels preus des que va començar el 2016.

contador