ep tiendaorange 20190627194503
EUROPA PRESS - Archivo
10,93€
  • 0,05€
  • 0,46%

Els títols d'Orange estan desplegant un ampli lateral des de mitjans de 2017, amb un canal lateral-baixista de manual. Però tot i que es pogués perforar en algun moment, la veritat és que seguiria encaixat dins d'un altre lateral, la zona de suport dels aproximadament 12,20 euros.

Aquest potencial suport es correspon a la referència horitzontal que uneix els mínims de 2015 i de 2016. I en realitat, es tractaria del nivell de suport clau des del qual podríem intentar-ho a mitjà termini, amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament setmanals per sota dels 12 euros. La part alta d'aquest gran lateral, per definició resistència, es troba a l'entorn dels 17 euros.

A principis de juliol vam conèixer que (font Europa Press) Sony Group triava el grup francès Orange per consolidar i transformar la infraestructura de telecomunicacions de les dues majors filials del grup amb l'objectiu de crear una xarxa que connectarà més de 500 localitzacions en més de 50 països dels cinc continents. En concret, Orange Business Services desenvoluparà per les divisions de cinema i electrònica de Sony una xarxa conjunta "harmonitzada i preparada per al futur" gràcies a la seva solució Orange Flexible SD-WAN, que aportarà a les operacions de la companyia "un comportament millorat, més seguretat i més escalabilitat". D'aquesta manera Orange es convertirà en el "principal proveïdor global" de Sony en oferir una xarxa intel·ligent totalment automatitzada a totes les seves unitats de negoci amb el temps. Amb aquesta xarxa, les aplicacions corporatives de Sony estaran disponibles virtualment en totes les regions i línies de negoci en el núvol.

contador