ohl casco
0,41€
  • -0,02€
  • -3,85%

Rebots violents a part, ja que aquest títol es mou així, el gràfic de llarg termini no pot ser més demolidor. El que tenim davant és un grandíssim 'cap i espatlles' de clares implicacions baixistes.

Ni recordo el temps des de quan estem dient que OHL és un títol en el qual no cal estar-hi per més que els violents rebots, que en ocasions experimenta, puguin fer-nos creure que és un títol atractiu, perquè hagi caigut molt. Cras error si pensem d'aquesta manera. Aquest títol, de vegades rebota amb força (igual que DIA) perquè són valors ‘trencats’ tècnicament parlant. Molt baixistes. I és en les tendències fortament baixistes quan es produeixen rebots importants contra tendència (fases de reacció). I no hi ha més volta de fulla.

Dit això, el que tenim davant és un gran 'cap i espatlles' mensual de llarg termini. El que vol dir que si al final la figura es compleix, amb els seus importants rebots contra tendència, cal esperar una caiguda cap als mínims històrics que es van assolir (ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits) el gener de 1993, als 0,1834 euros. Al mercat es va a comprar fortalesa, no a comprar debilitat extrema. Oblidem-nos d'aquest tipus de títols.

ohl281218
Gràfic mensual d'OHL

Noticias relacionadas

contador