ep abengoa
EUROPA PRESS - Archivo

L'extrema feblesa d'Abengoa ve de molt lluny i la veritat és que portem anys i anys dient els mateix: invertir en Abengoa és perdre el temps i els diners.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
0.0021
S2
0.0044
R1
0.006
R2
0.006
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La història d'Abengoa, com la d'altres títols en situació semblant, és ben coneguda per tots. I res ha canviat els més mínim. Són molts anys repetint la mateixa cantarella, la que no perdem el temps amb aquest títol perquè tècnicament no hi ha per on agafar-lo. I això no és incompatible amb el fet que pugui rebotar amb força en moments puntuals. Clar que sí. Fins i tot dins d'una tendència baixista de fons els preus reboten amb força (fases de reacció) per a agafar corredissa a la baixa posteriorment.

Tècnicament i dins de la impecable tendència baixista de fons podem observar un canal baixista molt clar. Canal on el preu està rebotant en aquest moment després de secundar-se en la base d'aquest, per definició suporti. La part alta, per definició resistència, passa per la zona dels 0,006 euros. Mentre que els mínims històrics es troben en els 0,0021 euros. Com m'agrada dir, ja només amb veure al que preu al qual cotitza aquesta acció ho diu tot.

abg030720
Gráfico semanal de Abengoa 'B'

Noticias relacionadas

contador