ep recursos de la bolsa de madrid y del ibex
EUROPA PRESS - Archivo

La renovada feblesa del nostre índex, pressionat a la baixa sobretot pels mals resultats de la banca, deixen la porta oberta a la possibilitat de tornar als mínims de març.

  • 10.890,20
  • 1,50%
Análisis Técnico
S1
5814
S2
7385
R1
7664
R2
7664
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Fa setmanes i setmanes que parlem de l'extrema feblesa del nostre selectiu, que ja és intrínseca, endèmica m'atreviria a dir. I no hi ha aparença que pugui canviar gens ni mica a futur, més aviat tot el contrari. Fa poc comentàvem que no podíem amb el buit baixista diari dels 7.664 punts. Es va intentar en dues ocasions, però no es va aconseguir tancar, o sigui que no es va anul·lar. I d'aquesta pols vénen aquests fangs. I després hem perforat a la baixa la base del canal alcista de curt termini. I la teoria diu que, com a mínim, hauríem de recórrer a la baixa l'amplària del canal, la qual cosa ens pot portar sense gaire dificultats als 6.400-6.450 punts. I per sota ja no hi ha res fins als mínims anuals dels 5.814 punts.

La veritat és que no existeix cap catalitzador que ens faci ser mínimament optimistes. Som optimistes pel que fa a Wall Street i la resta de l'Europa, sobretot amb el Dax alemany. Però el nostre Ibex és una altra història. El moviment cap als 8.000 punts que vam assolir a principis de juny ha demostrat ser un simple rebot/un ajust del 50% de tota la gran caiguda prèvia i poca cosa més.

ibex310720
Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador