ep archivo   edificio de naturgy
FOMENT DEL TREBALL - Archivo

El dimarts de la setmana passada advertíem en una anàlisi sobre Naturgy que el preu s'estava acostant molt al vèrtex del triangle, cosa que significava que aquest no hauria de demorar-se molt més si finalment volia trencar a l'alça.

  • 23,38€
  • -2,26%
Análisis Técnico
S1
22.36
S2
24.87
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Naturgy s'ha disparat en borsa després del final de l'OPA parcial d'IFM superant els 24 euros per acció, molt per sobre dels 22,07 euros pagats en efectiu pel fons australià. Finalment el fons australià tan sols ha arribat al 10,83% del capital de la companyia energètica. Tècnicament no hi ha molt a dir del valor, ja que en només dues sessions s'ha emportat la resistència que presentava als màxims anuals (22,36) i als màxims històrics, ara suport, als 23,40 euros. Estem davant d'un valor en pujada lliure absoluta, o el que és el mateix sense resistències de cap tipus, ja que no hi ha referències de preus de cap tipus per dalt.

Aquells valors que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables excepte les establerts pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Cosa que no és incompatible amb el fet que a molt curt termini puguem assistir a unes correccions després d'un ral·li del 15% durant les últimes 3 sessions.

ntgy151021
Gràfic diari de Naturgy

Noticias relacionadas

contador