ep archivo   empresa merlin properties
EUROPA PRESS - Archivo

Un bui baixista és un espai que deixa el preu que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior.

  • 10,62€
  • 0,57%
Análisis Técnico
S2
10.70
R1
11.20
R2
11.20
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I això és el que ens va deixar el preu al març de 2020 als 10,70 euros. Merlin Properties s'està desplaçant dins d'un canal alcista des de finals de 2020 i tot suggereix que després de les últimes pujades hagi posat rumb a la part alta d'aquest canal, ara als aprox. 11,20 euros. Tot i que la resistència més important en aquest moment es troba al buit baixista setmanal al qual abans hem fet referència als 10,70 euros. Per poder tancar/anul·lar aquest buit necessitem que el valor tanqui per sobre un divendres. Només així quedarà anul·lat.

Per sota, per la banda dels suports, tenim l'últim mínim creixent als 9,26 euros. O el que és el mateix, en la mesura que els successius mínims creixents se succeeixin no tindrem el més mínim senyal de debilitat dins de l'actual estructura alcista dels preus.

mrl020921
Gràfic setmanal de Merlin Properties

Noticias relacionadas

contador