ep logogrupo masmovil 20190313123203
MÁSMÓVIL - Archivo

Dóna la sensació de que en qualsevol moment el preu pot acabar deixant enrere, per fi, la resistència que li confereix la directriu baixista des dels màxims d'abril de 2018.

  • 22,50€
  • 0,00%

Són tres les setmanes consecutives en les quals els títols de MásMóvil estan enfrontant-se a la zona de resistència que presenta en la recta resistència, ja directriu baixista per allò que almenys té tres punts de tangència, que passa en el moment actual pels aproximadament 21 euros. Encara que per allò de deixar un filtre, li demanarem que confirmi en preus de tancament per sobre de la resistència dels 21,65 euros, i si pot ser en veles setmanals millor que millor.

De confirmar-se, tindrem un important senyal de fortalesa en la cotitzada, avantsala del que hauria de ser un moviment a la recerca dels màxims històrics que va aconseguir al març de 2018 en els 26 euros. Lògicament, amb les seves correccions contra tendència o fases de reacció. Per a baix, pel costat dels suports, el més immediat el trobem en els 20,50 euros (buit alcista de la sessió del quatre de juliol).

masmovil190719

Noticias relacionadas

contador