brokerpreocupado2 portada
11.027,80
  • -47,60
  • -0,43%

L'experiència ens ha demostrat que la gran majoria d'aquest tipus de buits s'omple, totalment o parcialment, abans de continuar escalant posicions.

Si abans ens fem la pregunta abans comença l'IBEX a omplir el buit alcista. No ens enganyem, sabem per experiència que deixar buits amplis com el d'aquest dimecres és un clar senyal de fortalesa. Però també és una arma de doble tall, ja que sabem que en la majoria de les ocasions (no sempre) aquests s'omplen, almenys parcialment, abans de seguir escalant posicions. Ara bé, si volem mantenir el caire de trading a l'alça, el que no té molt sentit és que aquest buit, el dels 8.990 punts, es tanqui o el que és el mateix s'anul·li.

Però mentre no el tanqui, entenem que les caigudes encaixen dins dels paràmetres normals i per tant la possibilitat de cercar la zona de resistència dels 9.450 punts, per on passa la directriu baixista dels últims mesos, és un escenari possible, probable. Ara bé, per pensar en alguna cosa més que això, li exigirem a l'índex de superar amb comoditat la directriu baixista.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador