screenshot 20 01 2017 7 52 52

A la vista del gràfic setmanal es pot dir que el títol podria continuar escalant posicions sense molts problemes fins a la zona de resistència, abans suport, dels 6,85-6,90 euros.

  • 4,85€
  • 1,99%
  • 10,91€
  • -0,73%
  • 5,17€
  • 1,17%

A principis d'abril analitzem els títols de BBVA i en dèiem que "presentava nivells de sobrevenda setmanals no vistes en més de dos anys" (llegeixi aquí l'anàlisi). Però en aquell moment vam comentar que els nivells de sobrevenda llançaven lectures ens vesteixis des de principis de 2016, la qual cosa en teoria hauria de servir per limitar el risc d'importants caigudes addicionals. Almenys no sense un rebot de certa envergadura. I la veritat és que des d'aquest moment el títol acumula una revaloració des dels mínims anuals (6,06) del 8%.

En qualsevol cas i com comentem per aquell llavors teníem i tenim un important suport en els 6,10-6,15 euros, abans resistència (abril i novembre de 2016) i des d'aquí el títol sembla voler reestructurar-se de nou a l'alça. De fet el lògic és que, com a mínim, posi a prova la zona de resistència que presenta en els 6,85-6,9 euros, la base de l'ampli moviment lateral pel qual es va estar desplaçant gairebé un any. Aquest nivell va actuar durant molt temps com a suport i el normal és que ara ho faci com a resistència. És més, en termes de mitjà i de llarg termini no descartem que la caiguda fins als voltants dels sis euros després d'un lateral de gairebé un any formi para de la fase d'ajust de tota la pujada des dels mínims del Brexit. El que vol dir que amb les seves lògiques correccions intermèdies no descartarem, fins i tot, els màxims de 2017, en els 7,65 euros.

Gràfic setmanal de BBVA

contador