logo popular portada

Les importants pujades d'aquest dijous no modifiquen gens ni mica la impecable tendència a la baixa que aquest títol presenta en tots els terminis.

  • 0,32€
  • 0,00%

Qualsevol que miri el gràfic dels títols de Banc Popular no pot dir una altra cosa que no sigui que va a la baixa. Rebots com els que vem veure en la sessió d'aquest dijous n'hem vist molts al llarg de la imperant tendència a la baixa de mitjà i llarg termini que presenta aquest títol, perquè ja sabem que fins i tot per seguir caient fa falta que els preus rebotin amb força (fase de reacció). L'única cosa que fa diferent el rebot d'ahir enfront d'altres sessions és el volum de contractació, que va ser molt alt. D'altra banda, avui dia l'única cosa que podem dir és que la tendència segueix sent baixista en tots els terminis.

Molt hauria de pujar aquest títol i molt temps haurà de passar fins que el preu ens dibuixi alguna figura de tornada que almenys ens confirmi que es van acabar les caigudes. Com a zona de suport tenim el forat alcista d'ahir, en els 0,827. O el que és el mateix, mentre no es tanqui aquest buit alcista existeix la possibilitat que el títol continuï escalant posicions cap a la zona de resistència dels 0,98 euros i per damunt els 1,03 euros.

Gràfica diaria - Banco Popular

contador