les ventes de lvmh s envolent au t2 grace a louis vuitton et dior

LVMH ha caigut amb força des de principis d'any com ho han fet la tecnologia i totes aquelles companyies encasellades dins del 'growth' (creixement). Correcció que no deteriora gens ni mica la que és la tendència alcista de fons, o primària.

  • 800,20€
  • 0,08%
Análisis Técnico
S1
642
S2
708.70
R1
758.50
R2
758.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les divergències tenen lloc quan el moviment del preu i l'indicador prenen diferents direccions. Les divergències es poden observar amb oscil·ladors com RSI, MACD i estocàstic, principalment. La més comuna és la divergència clàssica o normal. Es tracta d'una desviació entre el preu del subjacent i l'indicador, que pot anunciar un canvi de tendència a curt o mitjà i llarg termini. Aquesta es caracteritza perquè el preu marca mínims més baixos que els anteriors alhora l'oscil·lador marca mínims creixents.

Aquí es produeix la divergència i ens adverteix d'un probable canvi de tendència de baixista a alcista. Al final i per no embolicar-nos gaire, hem de quedar-nos amb què és l'oscil·lador que mana. És a dir, si aquest construeix mínims creixents en contra del que fa el preu, aleshores vol dir que el final de la fase correctiva és molt a prop i el gir a l'alça és gairebé imminent.

Dit això, LVMH pot donar a conèixer els seus resultats del Q4 i de tot 2021 en qualsevol moment, amb la volatilitat que això imprimirà a l'acció a molt curt termini. Veurem si les divergències alcistes esmentades surten del seu efecte o per contra el valor acaba perforant el suport que té als 661,70 euros i dona continuïtat als descensos. Però si només atenem les divergències alcistes, aquestes suggereixen l'inici d'un rebot important des d'aquí.

lvmh270122
Gràfic diari d'LVMH

Noticias relacionadas

contador