ep archivo   el prsidente de bbva carlos torres en la junta general ordinaria de 2021
BBVA - Archivo

Els títols de l'entitat basca estan rebotant amb força des dels mínims de la setmana en consonància, com no pot ser altrament, amb el sectorial bancari europeu. Aquest puja des dels mínims homòlegs un 25%. Encara més que el BBVA.

  • 10,02€
  • 0,46%
Análisis Técnico
S1
4.38
S2
5.65
R1
5.97
R2
5.97
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els títols de BBVA ho estan fent molt bé durant l'actual rebot dels mercats. Però no ens enganyem, aquest té lloc, perquè el moviment ho és de tot el mercat en bloc i en particular dels bancs en conjunt. I com a mostra un botó, l'EURO STOXX Banks puja un 25% des dels mínims de la setmana passada.

La violenta caiguda prèvia així com el rebot posterior està deixant el camí ple de buits alcistes que poden actuar com a suport i de buits baixistes que ho faran, quan arribi el moment, com a resistències. Així, per exemple, tenim un buit alcista a l'obertura d'aquest dimecres als 5,134 euros i per sota tenim un altre buit alcista i de més rellevància als 4,60 euros. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista dels 5,65 euros, el dels 5,97 i el dels 6,13 euros. Massa buits baixistes per sobre.

Però la resistència més important en aquest moment el tenim al buit baixista setmanal de fa un parell de setmanes als 5,435 euros. I per tancar-ho, o el que és el mateix anul·lar-ho, el preu ha de tancar un divendres per sobre d'aquest nivell de preus.

bbva160322
Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador