grifols

Els títols de Grífols s'estan movent durant les últimes setmanes dins d'un estret rang de preus i està donant forma al que pot ser un petit 'triangle'.

  • 8,65€
  • 2,32%

Les caigudes dels últims mesos en els títols de Grífols no deterioren el més mínim la que és la tendència alcista de fons en termes de mitjà i de llarg termini. El que tenim davant és una correcció que ha trobat suport a les portes dels anteriors màxims històrics, o el que és el mateix, pot ser que hàgim vist un simple acostament/suport als anteriors màxims històrics en forma de retrocés temporal per, potser, reestructurar-se de nou a l'alça. Arribats a aquest punt es pot dir que en la mesura que Grifols no perfori el suport que presenta als 22,70 euros, no tindrem el més mínim senyal de debilitat.

És més, a la vista dels màxims decreixents i mínims creixents de les últimes setmanes dóna la sensació que podria estar donant forma a un triangle de continuïtat de tendència: l'alcista. Per sobre dels 25 euros el lògic seria apostar per una tornada als màxims anuals i històrics als 27 euros.

Gràfic diari - Grifols

contador