DIA va tancar aquest dimarts en els mínims de la sessió i en els mínims de l'any i es va emportar per endavant el suport dels 3,33 euros (els mínims de març).

  • 15,72€
  • 0,67%

Dia

  • 0,01€
  • 1,61%

Ja fa molts mesos que estem parlant del clar deteriorament dels títols de DIA. Debilitat que va augmentar després de la perforació del suport dels quatre euros (els mínims de 2016 i 2017), ara important resistència. Aquest dimarts, a més, els títols de DIA perforaven (encara que per la mínima) el suport que presentava als 3,33 euros i van tancar en els mínims del dia i de l'any als 3,318 euros. Perforar els mínims anuals són un nou i clar senyal de debilitat, ja que el títol estaria donant continuïtat a l’impecable successió de màxims i mínims decreixents des del passat estiu.

No cal dir que l'anàlisi tècnica, com qualsevol altre tipus d'anàlisi, no és infal·lible. Però és cert que la teoria xartista diu que com a mínim, després d'un 'cap i espatlles' setmanal com el que tenim davant, el preu hauria de caure fins al que és l'altura de la figura, cosa que el portaria a nivells de preu propers als 2,5 euros de cara a les pròximes setmanes/mesos.

Gràfic setmanal de DIA

Noticias relacionadas

contador