brokercoronavirus

Un bon exemple de la feblesa del sector financer és que el Santander ha marcat un nou mínim anual i Banc Sabadell un altre nou mínim de tots els temps.

Análisis Técnico
S1
5814
S2
7210
R1
7450
R2
7450
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Sabem que els bancs tenen un pes molt considerable al nostre índex, cosa que té aspectes positius i negatius, però en general és un factor més aviat negatiu. I aquests últims dies, enmig de la feblesa extrema d'aquest sector, hem parlat unes quantes ocasions del primer banc del nostre país, el Santander, que porta dies marcant nous mínims anuals a preus de tancament; doncs ara ja podem dir que ha fulminat amb claredat els mínims de març i el següent suport, que també el té molt a la vora, són els mínims de 2009, els 1,77 euros. Per no parlar de l'índex bancari europeu, l'EURO STOXX Banks, a punt de marcar també nous mínims històrics.

Així, ja tenim l'Ibex davant el primer dels suports, l'últim buit alcista dels 7.580 punts. Buit que, si s'acaba tancant/anul·lant s'hauria d'interpretar com el primer senyal de feblesa des que es va iniciar el rebot. Per sota tenim un altre suport relativament a prop, els 6.420 punts, l'últim mínim creixent. La veritat és que des que va emplenar (parcialment) el 'gap' baixista dels 7.437 punts, l'Ibex no aixeca el cap. i acumula ja una caiguda de gairebé un 8%.

cierreibex210420
Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador