cbarabia petroleo 432

En les últimes sessions hem fet referència en diverses ocasions a l'important suport dels 78 dòlars/barril del petroli tipus Brent, que no és un altre nivell que l'antiga resistència dels màxims d'aquest estiu.

  • 69,67$
  • 1,16%
Análisis Técnico
S2
86.70
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un ‘throw back’ és un moviment per part del preu on aquest corregeix per a comprovar la fortalesa del qual és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, una vegada el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. Resumint, pot dir-se que un ‘pull back’ és un rebot per a després caure, mentre que un ‘throw back’ consisteix a corregir per a després continuar pujant.

I això és el que en aquest moment tenim en el preu del petroli Brent, un suport de llibre, de manual, als màxims de juliol. Després almenys tenim molt clar que existeix una zona de suport important en els 78 dòlars i en la mesura en què no es col·loqui per sota en el futur deixarem la porta oberta al fet que aquest pugui reestructurar-se de nou a l'alça amb objectiu en els màxims anuals (86,70 dòlars) i per damunt tenim la resistència dels 88,50 dòlars (mínims de 2012 i els 100 dòlars. Aquest últim nivell com a xifra rodona i psicològica, però no tant com resistència real.

brn241121
Gráfico diario - Brent Crude Nort Sea Futures Continuous

Noticias relacionadas

contador