yacimiento petroleo mexico

El petroli està rebotant amb precisió mil·limètrica des de la zona de suport que presenta en la mitjana mòbil simple de 200 sessions, més coneguda en l'argot dels mercats com l'MM200.

BP

  • 5,25£
  • -0,02%
  • 14,78€
  • 0,41%

Vagi per endavant que un servidor no és molt amic d'utilitzar l'MM200 perquè en moltes ocasions genera senyals falsos i erràtics. És fàcil observar com en molts moments de mercat el preu balla per damunt i per sota d'aquesta mitjana sense donar-nos senyals clars, per aquest motiu no la solem utilitzar com un indicador a seguir "a ulls clucs". De fet només m'agrada incloure-la quan observo que aquesta ha funcionat amb màxima precisió com suporti/resistència en algun moment, com és en el cas que ens ocupa i com, per exemple, ha ocorregut recentment en el cas de ArcelorMittal.

Consultorio de análisis técnico: Iberdrola, Colonial, ArcelorMittal, Telefónica y seis valores más bajo la lupa

De fet en el gràfic adjunt de l'"or negre" podem observar amb claredat com el preu sembla estar reestructurant-se amb claredat a l'alça després de recolzar-se en la mitjana mòbil a la qual estem fent referència. En el molt curt termini el cru presenta una primera zona de resistència en els aproximadament $46 i per damunt els $48. Si superés aquest últim nivell de resistència, el més lògic que seria que intentés tornar a l'origen del moviment, això és els màxims anuals en els $52,86.

Gràfic diari - Futur Brent continu

Llegiu més:

La OPEP espera una subida del petróleo a final de año

¿Por qué el precio de la gasolina no baja igual que el del petróleo?

contador