ep archivo   la ciudad bbva edificio sede del banco la vela
Joaquin Corchero - Europa Press - Archivo

BBVA ha obtingut un benefici net de 1.911 milions d'euros entre gener i juny de 2021, davant de les pèrdues de 1.157 milions registrades un any abans a causa de les fortes dotacions realitzades per la pandèmia, ha informat aquest divendres l'entitat a la (CNMV).

  • 5,69€
  • 0,44%
Análisis Técnico
S1
4.23
S2
5.55
R1
5.95
R2
5.95
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A curt termini el que tenim és un suport molt clar en la recta que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des del passat mes de febrer. De fet, tenim tres impecables punts de suport o de tangència en aquesta recta, que en el moment actual passa pels aproximadament 4,95 euros. A causa de la precisió d'aquest suport és important que es respecti en tot moment. I si no ho fa, no ha de ser la fi del món, però sí l'inici d'una correcció major (fase de reacció) que d'alguna manera dreni/ajust proporcionalment part de les importants pujades acumulades durant els últims mesos.

Per sobre, pel costat de les resistències, tenim la directriu baixista principal o primària (resistència dinàmica) que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des del començament de 2007 i que passa en aquest moment per la zona dels aproximadament 6 euros.

bbva300721
Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador