ep bolsamadrid ibex-35
ÓSCAR DEL POZO/EUROPA PRESS - Archivo
10.963,70
  • -64,10
  • -0,58%

Dels moviments de les últimes setmanes en el selectiu espanyol hem tret en clar que el nivell dels 9.410 punts és una zona de control important, en tractar-se d'un ampli buit baixista setmanal que ens va dibuixar el preu a principis de maig.

Però si bé és cert que per sobre d'aquest tenim un important senyal de fortalesa, el que no podem obviar és que la fase correctiva iniciada des de maig de 2017 segueix intacta, com es pot observar de la directriu baixista que en el moment actual passa pels aprox. 9.600 punts, nivell que coincideix pràcticament amb els màxims anuals.

De la qual cosa es dedueix que només per sobre dels 9.600 punts, en espelmes setmanals i amb folgança, començarem a mirar l'IBEX amb uns altres ulls. Per sobre, ja no hi ha resistències importants fins als 10.300 punts. Però la veritat és que de manera tendencial ens abstindrem d'obrir llargs en el selectiu espanyol mentre no salti per sobre dels 9.600 punts. Una altra possibilitat seria la d'obrir llargs a nivells de preu més propers possibles al suport que presenta en els mínims de desembre (8.286) i sempre que no els perfori amb claredat en preus de tancament.

Noticias relacionadas

contador