ep archivo - aviones de british airways
BRITISH AIRWAYS - Archivo

Els títols d'IAG es van desplomar aquest dimarts més d'un 7%, allunyant-se definitivament de la important zona de resistència dels 2,6160 euros: el buit baixista setmanal de març de l'any passat.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
2
S2
2.57
R1
2.85
R2
2.85
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Hi ha buits i buits. I el d'IAG de finals de març de l'any passat als 2,62 euros està demostrant ser un autèntic mur. Una paret infranquejable. Sí, és cert que aquest s'ha emplenat en diverses ocasions: juny de 2020 i març i abril d'aquest any. Però el preu no ha arribat a tancar en cap moment per sobre en espelmes setmanals. El buit és setmanal i, per tant, per tancar-lo també ha de ser en espelmes setmanals. O dit amb altres paraules, que un divendres el valor tanqui per sobre dels 2,62 euros.

Dit això, la veritat és que ara el valor podria tractar de dirigir-se de nou a suports per agafar forces i intentar posteriorment tancar d'una vegada per sempre el buit baixista setmanal abans esmentat. Les zones de control per baix en aquest moment es troben als 2,10 i per sota dels dos euros. En resum, a priori qualsevol correcció cap a aquest rang suport s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres.

iag210421
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador