ep archivo   iag realiza un pedido de aviones para ba
AVIÓN B777-9 - Archivo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest rebota per comprovar la fortalesa de què és el nou nivell de resistència, abans suport, que s'ha perforat recentment a la baixa.

IAG

  • 2,05€
  • -0,39%
Análisis Técnico
S1
1.50
S2
1.8160
R1
1.9735
R2
1.9735
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De manera que, un cop el preu rebota i es demostra que no pot amb la nova zona de resistència, aquest sol agafar de nou impuls a la baixa decantant-se per les caigudes. Doncs bé, això és el que tenim ara mateix en IAG. Cosa que d'altra banda vam comentar en l'últim anàlisi tècnica sobre l'aerolínia, en què advertíem que dins del biaix correctiu dels últims mesos no descartàvem en absolut un rebot en forma de retrocés temporal cap a la nova resistència, abans suport, dels 1,81-1,82 euros: els mínims de juliol i d'agost.

Encara que la batés, tampoc canviaria res a l'escenari correctiu de curt termini, ja que l'estructura de preus seguiria, a dia d'avui, construint màxims i mínims decreixents. I així no es puja, més aviat tot el contrari. L'últim màxim decreixent el tenim en aquest moment als 1,9735 euros. Només per sobre d'aquesta resistència, en tancaments, podrem plantejar-nos un altre possible escenari, però de moment la fase correctiva segueix intacta i simplement estem assistint a un rebot (fase de reacció) i poc més.

Per sota, per la banda dels suports, tenim l'últim mínim de reacció (mínim decreixent), als 1,60 euros i després el rang suport dels 1,45-1,50 euros: els mínims de desembre de 2020 i de gener d'aquest any.

iag200921
Gràfic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador