grifols

Tenim al preu en plena zona de resistència després d'un rebot, des dels mínims de desembre, superior al 20%. En el curt termini convé ser prudents.

  • 8,39€
  • 3,71%

Grifols segueix sent sense cap dubte una de les nostres apostes. Però si recorden, la nostra recomanació va començar arran de la pauta en forma de "martell" setmanal que ens dibuixava a principis de desembre. Figura que, a més, es formava des de la potencial zona de suport que li confereix la MM200 setmanal, al meu entendre molt més fiable que la diària. I així fins avui. El títol va perforar la directriu a la baixa i després de recolzar-se en la mateixa (throw back) ha sortit amb renovada energia a l'alça i en aquest moment cotitza en plena zona de resistència, els màxims de juliol en els 20,49 euros.

Després en el curt termini no podem descartar alguna correcció o ajustament proporcional al ral·li de les últimes setmanes abans de reprendre el rumb a la recerca de la resistència que presenta en els màxims històrics, en els 22,43 euros. I per damunt es col·locaria en "pujada lliure" absoluta.

(Gráfico semanal - Grifols)

contador