cobre mineral chile exportacion

El tancament de l’espelma setmanal en el coure no pot ser més contundent. Es tracta d'una 'doble vall' setmanal, amb objectiu de pujada a prop dels màxims de 2018: els 331,35 dòlars/lliura.

Poques figures de tornada són tan clares, tan evidents com la que, per exemple, té el preu del coure. El que tenim davant és una 'doble vall' "de manual". Ja tenim el preu, en espelmes setmanals, per sobre de la 'línia clavicular' de la formació. El que, correccions a part, deixa el camí obert cap a nivells de preu propers als màxims del passat exercici: els 3,31-3,32 dòlars/lliura.

El coure és una matèria primera que s'utilitza com a termòmetre per mesurar la salut de l'economia a nivell mundial. Aquesta matèria primera s'empra en molts dels processos industrials, com a component de determinats productes industrials, en la construcció d'habitatges, etcètera. I un dels principals consumidors de coure és la Xina. Qui sap, però pot ser que el coure estigui enviant algun senyal de recuperació de l'economia global. O almenys, el preu ens està advertint d'un sòl de mercat.

cobre220219
Gràfic setmanal del Coure (des de finals de 2015)

Noticias relacionadas

contador