ep edificioendesa
ENDESA - Archivo
18,24€
  • 0,01€
  • 0,03%

Tot i les importants caigudes d'aquest dimecres en l'elèctrica la veritat és que tot fa pensar que, més aviat que tard, atacarà de nou la resistència que té en els màxims històrics.

Les importants caigudes d'aquest dimecres en Endesa no deterioren els més mínim què és la tendència alcista de curt termini. Al cap i a la fi tenim mínims i màxims creixents en l'elèctrica i així no cau. Simplement, es pot dir que el títol ha experimentat una petita 'enrampada' a les portes de l’important resistència que presenta en els màxims històrics, als 20,66 euros. El màxim marcat aquesta setmana es troba als 20,36 euros. Per la qual cosa, tècnicament parlant, es pot dir que, de moment, es tracta simplement d'una correcció insignificant en comparació amb les importants pujades prèvies. Simplement, és mal d’altura i poc més.

Al més curt termini i com a zona de suport tenim els 18,95-19 euros, mentre que pel costat de les resistències tenim els màxims d'aquesta setmana (20,36) i per sobre dels màxims històrics abans esmentats.

Gráfico diario de Endesa

Noticias relacionadas

contador