solaria portada

Durant les últimes setmanes/mesos Solaria està demostrant ser un valor intractable en el sentit que la volatilitat és màxima i les batzegades del +/-5% gairebé cada sessió estan a l'ordre del dia.

  • 10,02€
  • 0,25%
Análisis Técnico
S1
13.30
S2
16.30
R1
18.57
R2
18.57
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i les fortes pujades de la sessió de divendres passat, tot segueix igual en Solaria, no ha canviat res realment. De moment tot forma part d'un simple retrocés temporal al triangle descendent que es confirmava recentment amb la perforació del suport horitzontal dels 16,20-16,30 euros, ara important resistència. Dit això, si recordeu a finals de gener i amb la cotització un 25% per sobre dels nivells actuals, ens preguntàvem si, per casualitat, el valor podia haver posat rumb a la directriu alcista de llarg termini.

El cas és que la volatilitat extrema dels últims temps ens pot fer perdre la perspectiva de la qual és la tendència des dels màxims anuals i històrics de principis d'any (31,06). I aquesta és clarament baixista. A més, tenim un triangle descendent que apunta cap a cotes més baixes i un retrocés temporal de manual cap a la resistència dels 16,30 euros, abans suport. És a dir, tot suggereix que encara hi ha marge de caiguda. Almenys cap a la zona de suport dels aproximadament 13,20 euros: la directriu alcista que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de juny de 2016. A priori, qualsevol acostament a aquesta recta d'acceleració s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres.

slr180521
Gràfic diari de Solaria des de setembre de 2019

Noticias relacionadas

contador