ep seu dendesa arxiu
ENDESA - Archivo
17,42€
  • -0,13€
  • -0,74%

Poques vegades trobarem tendències alcistes tan clares com és aquest cas. Els títols d'Endesa s'estan desplaçant dins d'un canal alcista llibre.

Pocs títols són tan alcistes com Endesa a mitjà i llarg termini, i els pocs que ho són pertanyen en la seva gran majoria al sector de les companyies de serveis públics (elèctriques i energètiques). En el cas que ens ocupa podem apreciar amb senzillesa l'impecable canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu des de finals de 2014 fins avui. Sense cap dubte estem davant un clar mantenir en cartera. Ara bé, si no sou dins, el millor és esperar. Doncs penseu que el títol és igual de alcista a nivells actuals com si decideix corregir a la recerca de la base del canal, ara als aprox. 18 euros.

Aquest títol és un clar exemple d'allò que de vegades diem sobre que "un títol pot corregir amb força sense deixar de ser alcista". En teoria, una potencial correcció cap a la zona dels 20 euros també s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres, ja que es tractaria d'un retrocés temporal als anteriors màxims històrics. La part alta del canal, per definició resistència, passa en aquest moment pels 25 euros.

endesa070519
Gràfic diari d'Endesa des de finals de 2013

Noticias relacionadas

contador