ence energia logo
Ence Energía
3,50€
  • -0,01€
  • -0,23%

No tenim cap figura de volta que ens confirmi que Ence ha fet sòl encara, però és cert que en teoria es donen les condicions per continuar rebotant.

No tenim figura de volta en Ence de cap tipus, de moment es tracta d'un simple rebot des de la base del canal baixista (per definició suport) pel qual s'està desplaçant el títol des d'octubre. Després tenim un suport molt important en els mínims anuals: els 3,60 euros. I per dalt, pel costat de les resistències, tenim els 4,60 euros, abans suport, i sobretot la part alta del canal baixista: ara als aproximadament 5,10 euros. Cosa que vol dir que, encara que busqués la part alta del canal, i no dic que ho vagi a fer, la fase correctiva en els títols d'Ence romandria intacta. Tot seguiria encaixant dins d'un simple rebot fruit de la sobrevenda extrema.

D'altra banda, comentar que és clau que el suport dels 3,60 euros es respecti sí o sí si volem deixar la porta oberta a la possibilitat que el títol estigui tractant de construir un sòl de mercat. Perforar-lo seria un clar senyal de debilitat, avantsala d'un moviment cap a, de nou, la base del canal baixista: ara als 3,30 euros.

ence300719

contador