ence energia logo
Ence Energía
3,38€
  • -0,01€
  • -0,41%

Figura de tornada com a tal no tenim a dia d'avui, però això no treu perquè el preu no tracti de construir un rebot de certa entitat des de nivells potencials de suport: la base del canal baixista.

Des dels màxims d'octubre els títols d'Ence acumulen una caiguda del 57%. La fase correctiva segueix intacta, ja que els màxims i mínims decreixents encara hi són. I així com ja sabeu no puja. Però com sempre ens agrada recordar, res cau pels segles dels segles sense el seu corresponent rebot o moviment contra tendència, que és al que ens referim quan parlem d'entrar en fase de reacció. I ara, tenim el títol a la base del canal baixista pel qual s'està desplaçant el títol des que va començar la fase correctiva. En teoria aquest nivell és, per definició, suport.

O millor dit, si cal intentar-ho a l'alça per a 'trading' hauria de ser a la base del canal. De fet, un rebot de forma de retrocés temporal cap a la zona de resistència (abans suport) dels aproximadament 4,60 euros seria alguna cosa que encaixaria absolutament dins dels paràmetres normals.

ence100619
Gràfic diari d'Ence des de setembre

Noticias relacionadas

contador