ep archivo   el presidente de acs florentino perez 20210629113804
ACS - Archivo

Després d'un ral·li del 20% des dels mínims de desembre els títols de la constructora superaven aquest dimarts la important resistència dels 24,32 euros (els màxims del mes de setembre passat).

ACS

  • 25,79€
  • 0,27%
Análisis Técnico
S1
23.30
S2
26.87
R1
27.50
R2
27.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La doble vall és un patró de canvi de tendència a l'alça que té forma de W. Com el seu nom indica, la pauta està composta per dues valls (mínims) consecutives que són aproximadament iguals, amb un rebot moderat entre elles. Posant de manifest un suport important. La figura ens mostra la intenció per part dels inversors de no deixar que el preu arribi a nous mínims i la determinació de posar fi a la tendència baixista prèvia. La triple vall és una extensió d'aquest patró, on tenim tres mínims al mateix nivell de preus seguits per una ruptura per sobre de la resistència.

Els màxims del rebot que es produeix entre les dues valls es diu clavicular o línia de coll. De manera que quan el preu rebota des de la segona vall i aconsegueix superar aquesta resistència, preferiblement amb un clar increment del volum, és quan la doble vall queda confirmat. L'objectiu de pujada de la figura de tornada és el resultat de projectar a l'alça i des del punt de ruptura de la línia de coll l'alçada de les dues valls, l'alçada de la doble vall. I sempre es tracta d'un objectiu de pujada mínim teòric.

I això és el que, en teoria, tenim en ACS. Encara que l'ideal seria que la superació de la clavicular de la formació es produís en espelmes setmanals i amb comoditat. Els nivells de resistència que presenta el valor en aquest moment es troben als màxims del 2021 (27,50) i després hi ha la teòrica projecció de la doble vall, que apunta cap als aprox. 29 euros.

acs120122
Gràfic diari d'ACS

Noticias relacionadas

contador