cbenagas1 short

El preu s'està desplaçant des de la base del lateral (suport) fins a la part alta (resistència) des de fa aproximadament quatre anys.

  • 13,78€
  • 0,44%
  • 23,36€
  • -0,09%

Des d’estiu de 2014, fa pràcticament quatre anys, tenim els títols d'Enagás (ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits) desplegant un impecable moviment lateral, amb suport a la base del canal (la zona dels 20,25 euros) i com a resistència els aproximadament 25,50-25,65 euros, la part alta d'aquest. De manera que el que tenim davant no és més que un continu moviment des de la part de baix a la part de dalt i així una vegada i una altra. Per la qual cosa, en teoria, es podria apostar per una continuïtat de les pujades cap a la zona de resistència dels 25,50-25,65 euros, els màxims històrics que va marcar el 2016.

Del qual podem deduir que en ser capaç de tancar per sobre del lateral, amb folgança i en espelmes setmanals, estaríem davant d'un clar i important senyal de fortalesa en la cotitzada. I és que l'experiència ens diu que quan un preu salta per sobre després d'un llarg lateral, les implicacions alcistes a mitjà termini acostumen a ser molt importants.

Gràfic setmanal d'Enagás

contador