ep archivo   logo de telefonica espana
TELEFÓNICA - Archivo

Del moviment lateral dels darrers mesos és fàcil concloure que els títols de l'operadora presenten un suport important en els mínims de juliol i de principis d'aquest mes de novembre: els 3,60 euros.

  • 4,15€
  • 0,78%
Análisis Técnico
S1
3
S2
4.40
R1
4.90
R2
4.90
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i el rebot de les últimes sessions en els títols de Telefónica tot segueix igual, res no ha canviat realment. Continua sense ser capaç de tancar el buit baixista setmanal del març del 2020 als 4,40 euros i molt menys de superar la directriu baixista que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de mitjans del 2015.

Per sota, pel costat dels suports, tenim els 3,60 euros, on ha rebotat en un parell d'ocasions als darrers mesos. Aquest suport és clau a curt termini ja que, en perforar-se, activaria un petit cap i espatlles que el tornaria a llançar cap a la zona dels 3 euros. Però mentre els 3,60 euros es respectin no tenim res. El valor continuarà desplaçant-se lateralment i continuarem deixant la porta oberta perquè més tard o més d'hora tracti de tancar d'una vegada per totes el buit baixista setmanal de mitjans de març de l'any passat als 4,40 euros.

tef191121

Noticias relacionadas

contador