ep las ventascoches usados crecen42 hasta abril segun ganvam
GANVAM - Archivo

Tot i les caigudes de les últimes setmanes, aquestes encaixen en el moment actual dins dels paràmetres normals. Cosa que no treu perquè el tinguem a nivells de suport clau.

BMW

  • 106,40€
  • 1,29%

Aquest sector, el dels cotxes/automoció, segueix sent probablement el més sensible a totes les notícies que es publiquen diàriament sobre la guerra comercial. Prova de tot el que es mou és que des dels mínims de desembre es va arribar a revalorar gairebé un 30% i durant les últimes setmanes aquest s'ha deixat pel camí prop del 13%. Cosa que el col·loca, a més, a nivells de suport importants: els 455-458 punts.

És vital que aquest es respecti, ja que la seva perforació podria confirmar-nos una altra figura d'implicacions baixistes que el pot portar de nou a l'origen del moviment, és a dir els mínims de desembre/principis de gener, als 410 punts. De la quals cosa es dedueix que és ara quan ho podem provar de nou a l'alça, amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota del rang suport al qual hem fet referència. Pel costat de les resistències, la més immediata la trobem als 481 punts, l'últim màxim decreixent.

sxae220519
Gràfic diari - ESTX Automobiles & Parts

contador