petroleoarabia

Recentment vam analitzar el preu del cru i vam advertir que aquest començava a "treure el cap" per sobre de resistències importants, com era la part alta de canal baixista de curt termini.

  • 89,01$
  • 1,12%
Análisis Técnico
S1
61.65
S2
74.23
R1
77
R2
77
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El preu del petroli es disparava aquest dimecres per sobre del 3% després que es publiquessin els inventaris de barrils dels Estats Units, que van caure en 6,4 milions d'unitats la setmana passada, segons les dades publicades per l'Administració d'Informació Energètica (EIA, per seves sigles en anglès). Aquesta lectura és el doble del que esperava el consens dels analistes. Així mateix, l'EIA també va informar el descens dels seus inventaris de gasolina en 1,9 milions i dels destil·lats en 1,7 milions.

Aquestes caigudes estan provocades pels tancaments derivats per les conseqüències de l'huracà Ida, que ha fet estralls a la zona del Golf de Mèxic. Nombroses refineries van haver de cessar la seva activitat a causa del temporal, a més de tota la producció de perforacions al mar.

Tècnicament, el que tenim davant és una clara superació de resistències. La part alta del canal baixista de curt termini ja forma part de la història i, correccions puntuals a part, es diria que el preu de l''or negre' ja no té resistències importants fins als 74,23 dòlars i per sobre dels màxims anuals i històrics als 76,98 dòlars del futur del barril tipus West Texas.

wti160921
Gràfic diari - WTI Crude Futures Continuous

Noticias relacionadas

contador